Knotter og håndtak 1

Vetimet ja nupit

Erilaisilla materiaaleilla, väreillä ja muotoilulla luot helposti persoonallisen ilmeen keittiöösi tai kodinhoitohuoneeseesi. Valitse juuri sinun tyyliisi sopivat vetimet ja nupit laajasta valikoimastamme

Untitled4
Untitled2
Untitled3
Untitled5
Untitled1
Untitled6
Siena håndtak.png
Volare håndtak.png
Palazzo håndtak.png
Ruvido håndtak.png

Ruvido

Nuppi 20 mm

Epoq Ruvido 20 mm -nupissa yhdistyy teollinen ilme ja elegantti tyyli. Ovaalinmuotoisen nupin kiiltävän antiikkisen pronssisen viimeistelyn ja karumman pintakäsitellyn pinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti teolliseen tai steampunk-tyyliseen keittiöön.

Freddo

Nuppi 42 mm

Epoq Freddo 42 mm -nuppi sopii niin moderniin kuin rustiikkiseen keittiöön. Sen kapeneva runko asettuu tukevasti kaapin pinnalle, ja leveästä sekä litteästä päästä saa tukevan otteen. Messinginvärinen viimeistely lisää ilmeikkyyttä keittiöön välittömästi.

Vivo

Nuppi 33 mm

Pähkinäpuinen Epoq Vivo 33 mm -nuppi on kaunis lisä keittiökaappeihin- ja laatikoihin. Pehmeät puun viivat tuovat palan luontoa keittiöön. Monipuoliset nupit sopivat keittiön lisäksi myös esimerkiksi makuuhuoneeseen, jossa on puisia kalusteita.

Antico

Nuppi 30 mm

Epoq Antico 30 mm -nuppi yhdistää klassisia ja moderneja elementtejä. Neutraalin ja yksinkertaisen muotoilun ansiosta se sopii kaikenlaisiin keittiöihin, ja lisää ripauksen eleganttia ja hienostunutta ilmettä kaappeihin ja laatikoihin.

Forio

Nuppi 38 mm

Nuppi klassiseen tyyliin - valitse mieluisesi kuudesta eri väristä, jotka sopivat Conti-kahvaan.

Cuoio

Nahkainen nuppi

Laadukasta nahkaa, jossa on messinkiset/kromiset kiinnikkeet. Nahkavetimiä on helppo huoltaa nahanhoitoaineella.

Siena

Vedin 80 mm

Epoq Siena -vedin 80 mm porausrei illä on erittäin moderni vedin, joka sopii monenlaisiin kaapinoviin ja laatikoihin. Musta vedin sulautuu kaappeihin huomaamattomasti ja luo illuusion yhdestä ohuesta linjasta kahvana. Vetimen takaosa piilottaa ruuvit pois näkyvistä tehden siitä entistä minimalistisemman ja siistimmän.

Volare

Vedin 128 mm

Pyöreäreunainen ja tyylikäs Epoq Volare 128 mm -vedin sopii lähes kaikenlaisiin kaapinoviin. Sen mattamusta viimeistely ja takaosan tiili lisäävät modernia ja rohkeaa ilmettä keittiöön.

Palazzo

Vedin 128 mm

Epoq Palazzo 128 mm -vedin sopii mihin tahansa keittiöön. Sen siistit ja sulavat linjat antiikkisen harmaalla metallisella viimeistelyllä lisäävät klassista ja ajatonta ilmettä kaappeihin ja laatikoihin.

Ruvido

Vedin 128 mm

Epoq Ruvido 128 mm -vetimessä yhdistyy teollinen ja elegantti ilme. Kiiltävän antiikkisen pronssisen pinnan ja karskimman pintakäsitellyn pinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti teollisiin tai steampunk-tyylisiin keittiöihin.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika