Benkeplater 1

Työtasot

Työtasot ovat keittiön näkyvimpiä ja käytetyimpiä elementtejä. Siinä missä toiset suosivat puuta ja rustiikkista lämpöä, toiset unelmoivat luonnonkivestä valmistetusta keittiön keskipisteestä. Asiakkaat pitävät erilaisista työtasoista, ja juuri siksi tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia materiaali-, design- ja hintavaihtoehtoja. Valikoimassamme on yhteensä yli 150 työtasoa, jotka voidaan toimittaa mittojen mukaan 12–76 mm:n paksuisina ja jokaiselle sopivaan hintaan. Seuraavaksi esittelemme joitakin suosituimpia tasojamme.

Kaleidscope
Summit
Altitude
Morning Mist
Nordic 1
Torrent

Avonite

Saumaton, muotoiltava, monipuolinen. Avonite on todellinen ihmemateriaali, joka sisältää kaksi kolmasosaa luonnonmineraaleja ja yhden kolmasosan akryylia. Ennen kovettumistaan se on pehmeää, minkä ansiosta sitä voi muotoilla upeasti juuri toiveidesi mukaan. Miltä kuulostaisi tiskiallas, jota ei ole erikseen asennettu työtasoon vaan valettu saumattomaksi osaksi muotoilua? Entäpä työtaso, joka jatkuu seinää pitkin suojaamaan vedeltä ja roiskeilta? Tai kaareutuu saumattomasi kohti lattiaa? Avonite-työtasot ovat lisäksi erittäin hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Ammattilaisasennus varmistaa, että lopputulos on yhtä laadukas kuin itse materiaali.

Hvitoljet bambus 1
Naturoljet bambus

Bamboo

Bambutyötasot ovat modernisti leikattuja, ja bambu on yksi ympäristön kannalta kestävimmistä tarjolla olevista materiaaleista. Mikään muu maailman kasvi ei yllä bambun kasvunopeuteen, joka voi toisinaan olla jopa metrin päivässä ilman lannoitteita tai kemikaaleja. Bambu tuo keittiöön hehkua ja lämpöä. Tasomateriaalina sillä on samaa elävyyttä kuin täyspuulla mutta myös muita hyviä puolia. Bambu on nimittäin kova ja kulutusta kestävä pintamateriaali, jonka puhdistaminen ja huoltaminen on helppoa. Lisäksi bambutyötaso kestää kovaakin käsittelyä kolhiintumatta.

Kelya 1
Strato
Domoos 1
Entzo
Aura
Trilium

Dekton

Mitä tarvitaan markkinoiden naarmuuntumattomimman ja tukevimman työtason luomiseen? Dekton®-työtasot valmistetaan käsittelemällä luonnonmateriaaleja, kuten hiekkaa ja savea, äärimmäisen korkeissa lämpötiloissa. Tämän käsittelyn lopputuloksena syntyy keraaminen ja tiivis työtaso, jonka elävä luonnonkuvioitu pinta kestää useimpia rasituksia, esimerkiksi auringonvaloa ja vahvoja puhdistusaineita. Dekton on yksi markkinoiden naarmuuntumattomimmista pintamateriaaleista ja vaatii hyvin vähän huoltoa.

Amerikansk valnøtt
Hvit eik
Oljet eik

Massiivipuu

Täyspuu on aina ainutlaatuinen valinta, sillä luonnon- materiaalissa värisävyt ja kuviot vaihtelevat. Saatavilla on eri paksuuksia, puulajeja ja kovuuksia, mutta ne kaikki ovat eläviä materiaaleja, joissa rakkaus ja huolenpito palkitaan. Massiivipuu voi nimittäin muuttaa muotoaan ilmankosteuden mukaan, mutta säännöllinen öljykäsittely sinetöi puun ja estää muutokset. Työtason värierot myös tasoittuvat ajan myötä auringonvalosta johtuen.

Horn

Artikkeli

HORN – Kestävää kehitystä suurella intohimolla

HORNin tärkein tavoite on tehdä ympäristön kannalta kestävät valinnat mahdolliseksi meistä jokaiselle. Siksi HORNin työtasot haastavat tämänhetkiset markkinastandardit – ja edistävät ympäristöystävällisiä tuotantotapoja.

Black 1
Carrera Marble
Metallic Brown 1
Chalk White
Nero Portoro Marble
Oriental Stone

Kompakti-laminaatti

Hienostuneempaa mallia varten tarjoamme ohuempaa laminaattilevyä, joka on silti hyvin kestävää. Tavallisen laminaatin tapaan kompaktilaminaatti on käytännöllinen ja hygieeninen valinta, ja valittavissa on useita eri kuvioita, värejä ja pintavaihtoehtoja.

Calacatta Gold
Coral Clay
Eternal Serena
Lagoon
Marquina
Soapstone

Kvartsikomposiitti

Kun valitset työtasomateriaaliksi kvartsin, saat keittiöösi yhden maailman kovimmista materiaaleista. Kvartsikomposiitti sisältää noin 5 prosenttia hartsia ja väripigmenttejä, minkä ansiosta työtasolla on tavalliseen luonnonkiveen verrattuna tasaisempi väri ja rakenne. Sileä, suljettu muoto helpottaa myös kunnossapitoa – yleensä pelkkä märällä liinalla pyyhkiminen riittää. Useimmat tahrat eivät pinty kiinni, mikä on todellinen etu verrattuna huokoisempiin luonnonmateriaaleihin. Kannattaa kuitenkin olla varovainen ruoka-aineiden kanssa, joista irtoaa paljon väriä.

Black Super Matt
Grey Pieta Marble
Industrial Concrete 2
Mid Grey Matt
White Marble
Ragged Oak 2

Laminaatti

Edullista ja tukevaa, mutta kenties hieman tylsää – tätä mieltä laminaatista ennen oltiin. Nyt on kuitenkin toisin. Parempien valmistusmenetelmien ansiosta laminaatti muistuttaa nykyään enemmän kiven ja massiivipuun kaltaisia laadukkaita pintamateriaaleja – mutta samalla se on helppohoitoisempaa. Laminaatti on edelleen yksi edullisimmista vaihtoehdoista, mutta materiaalin valinnassa on myös tärkeää, että tuloksena on kaunis työtaso, joka kestää elämää.

Charcoal
Conifer
Linoleum Burgundy
Nero
Pewter
Smokey blue

Linoleumi

Linoleumi on pehmeä ja kustannustehokas luonnonmateriaali, ja siitä valmistetut työtasot ovat helppoja puhdistaa. Linoleumi valmistetaan hartsista, pellavaöljystä ja kyllästetystä huopapaperista, ja se liimataan 2–4 cm:n paksuiselle lastulevylle. Linoleumi on herkkä nesteille ja kuumuudelle, ja naarmujen välttämiseksi suositellaan leikkuulaudan käyttämistä. Pehmeän pinnan ansiosta pienemmät naarmut voivat toisinaan hävitä itsestään ajan myötä, kun ne sulautuvat takaisin materiaaliin. Ja kun työtaso on taas aika vaihtaa uuteen, voit tehdä sen hyvällä omallatunnolla: linoleumi ei ole haitallista ympäristölle, sillä se on valmistettu luonnossa hajoavista materiaaleista.

Bohus Grey
Cambrian
tajmahal
White Macubas
Indian Black

Luonnonkivi

Graniitti on luonnon oma materiaali. Miljoonien vuosien paine ja tuliperäiset purkaukset ovat sulattaneet yhteen mineraaleja, kuten kvartsia, maasälpää ja muskoviittia. Graniitti on säilynyt koskemattomana aina siihen hetkeen asti, kun se irrotetaan suurina laattoina. Laatoista valmistetaan työtasoja, joiden kuviot ja värit kertovat planeettamme ja sen luonnonvoimien historiasta. Päivittäinen puhtaanapito onnistuu märällä liinalla, mutta on tärkeää muistaa, että kyseessä on huokoinen ja avoin luonnonmateriaali. Ajoittainen huolellinen käsittely kiviöljyllä vähentää tahrojen pinttymistä. Valikoimissamme on 14 erilaista luonnonkiveä, joista neljä on Costeino Sensan tuottamia, valmiiksi kyllästettyjä ja 15 vuoden takuulla varustettuja.

Consentino

Artikkeli

Cosentino – Maailmanluokan luonnonkiveä

Kestävyyden, terveyden, turvallisuuden ja terveellisen työympäristön painottaminen – muun muassa näistä syistä teemme yhteistyötä työtasovalmistaja Cosentinon kanssa.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika