Grass

Käytännöllisiä ratkaisuja keittiöön

Meillä on laaja valikoima käytännöllisiä keittiöratkaisuja. Useimmat ratkaisut ovat saatavilla eri materiaaleissa ja väreissä, ja myös hintaluokista löytyy joustavuutta.

Shaker Natural Oak K05 8747 2

Epoq

Sokkelilaatikko 60 cm

Harvassa keittiössä on ainakaan liikaa säilytystilaa. Siksi kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, joiden avulla kaikki keittiön osat voidaan ottaa hyötykäyttöön – esimerkiksi kätevän sokkelilaatikon muodossa.

Untitled5

EVOline

Port 3

Tämä pop up -ratkaisu on täydellinen tilansäästäjä. Voit asentaa sen keittiön työtasoon, jolloin se ponnahtaa esiin, tai yläkaappiin, jolloin se voidaan vetää esiin. Ratkaisu voidaan toteuttaa USB-sisääntulolla varustetulla EVOline Port -pistorasialla. Sen yläosa avautuu, joten voit ladata puhelinta tai käyttää leivänpaahdinta jopa silloin, kun pop up -ratkaisu on piilossa.

Epoq

iMove 60 cm

Fiksu ja käytännöllinen vedettävä ratkaisu yläkaappeihin. Erityisen hyvä valinta henkilöille, jotka eivät yletä ylähyllyille. Vedetään alas ja ulos yhdellä liikkeellä. Näin pääset helposti käsiksi hyllyllä säilyttämiisi tavaroihin. Sopii 60 cm leveisiin kaappeihin, joiden korkeus on 70–92 cm.

Epoq

Cube-järjestelmä jätteiden lajitteluun

Roskien lajittelujärjestelmä, johon kuuluu kuusi jäteastiaa, muun muassa ilmastoitu jätesanko biojätteille. Reunat ja astioiden välit on katettu, joten muruset ja roskat eivät putoa laatikon pohjalle. Saatavilla 40, 60 ja 80 cm leveisiin laatikoihin.

Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00305 1
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148 1
Integra Steel Grey K07B two drawer cabinet front 00504 1

Epoq

Laatikko laatikossa

Tämän ratkaisun avulla saat piilotettua kaksi vetolaatikkoa saman etulevyn taakse. Näin saat täydellistä säilytystilaa. Ratkaisu on erityisen kätevä, kun se sijoitetaan integroidun lieden tai uunin alapuolelle.

Logik

LED-valaisin laatikkoon

Laatikkovalaisin, joka syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan.

Untitled2

BackFlip stikkontakt

EVOline Backflip

Pistorasiat ovat tarpeellisia keittiön eri työskentelyalueilla. Tämä pätee myös keittiösaarekkeeseen – liedellä tai ilman. Huomaamaton ja käytännöllinen ratkaisu, jossa saat kevyellä painalluksella esiin kaksi pistorasiaa sekä USB-sisääntulon. Saatavana useassa eri värissä ja materiaalissa.

Trend Edge Black  Walnut K03 9321 V3 1

Epoq

NPS säädettävä jakaja

Tämän monipuolisen ratkaisun avulla keittiövälineet pysyvät järjestyksessä. Laatikonjakajia voidaan säätää ja muokata juuri sinun tarpeisiisi.

Epoq

Tandem 60 cm ulosvedettävä teline

Ulosvedettävä Tandem-teline tarjoaa aivan uudenlaisen säilytysratkaisun! Tandem-telineessä on tuplasti säilytystilaa kuudessa eri tasossa, ja se sopii 50 ja 60 cm leveisiin, korkeisiin kaappeihin. Ratkaisussa on erillinen etu- ja takahylly, joten saat paremman kokonaiskuvan kaapin sisällöstä. Etummaiset hyllyt avautuvat oven mukana ja samalla taemmat hyllyt työntyvät eteenpäin.

Untitled1

Electrolux

Astianpesukone

ComfortLift tekee astianpesukoneen tyhjentämisestä vaivatonta. Alempi taso liukuu helposti ulos ja nousee mukavalle työskentelykorkeudelle, jotta sinun ei tarvitse kumartua alas. Välty epämukavilta työasennoilta, jotka rasittavat selkääsi. Lasit ja lautaset eivät enää helposti putoa kädestä niitä koneesta poimiessa.

Untitled8

Epoq

Twist pistorasia

Kätevä pistorasia jossa kaksi maadoitettua pistoketta. Avautuu Twist-mekanismin avulla. Tilaa säästävä kaapelin reititys. Sopii 8 mm ja sitä paksummille työtasoille. Harjattu ruostumaton pinta.

Untitled3

EVOline

Square80 QI pistorasia

Nyt voit ladata akkua myös kodinhoitohuoneessa. Langaton älypuhelinlaturi, pistorasia ja USB-sisääntulo samassa paketissa. Se on saatavana useassa eri värissä ja se sopii yhtä lailla keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Untitled4

Epoq

Integroitu silityslauta

Käytännöllinen ja tilaa säästävä ratkaisu, joka voidaan piilottaa laatikon reunan taakse, kun sitä ei tarvita. Rei’itetty alaosa päästää silitysraudan höyryn lävitseen, mikä takaa rypyttömän lopputuloksen.

Untitled6

Epoq

Uosvedettävä pyykkikori pyörillä

Kätevä ulosvedettävä ratkaisu, jossa on pyörät. Voidaan asentaa sekä alakaappiin että korkeaan kaappiin. Erilliset pyykkiosiot ja 12 kg:n kapasiteetti tekevät tästä loistavan apuvälineen kodinhoitohuoneeseen.

Untitled7

Samsung

Pyykinpesukone

AddWash-luukun ansiosta voit lisätä koneeseen pyykkiä kesken pesuohjelman. Luukun voi avata, kun pesukoneen lämpötila on alle 50 astetta. Luukku pysyy lukittuna, jos lapsilukko on käytössä tai kun käytät muuta kuin pesuohjelmaa, esim. pesurummun puhdistusta.

Grass Sensomatic

Sähkötoiminen laatikonohjain

Huippuunsa hiottu käyttömukavuus. Sensomatic-järjestelmän automatiikka vaatii vain pehmeän sysäyksen avautuakseen. Sähkötoiminen laatikonohjain, joka avaa laatikon, kun sen edustaa painetaan kevyesti.

Grass

Artikkeli

GRASS – Sisältö ratkaisee

Yhdessä omistautuneiden insinööriensä kanssa tämä itävaltalainen valmistaja varmistaa, että ajattomat ja modernit designvalinnat sopivat useimpiin keittiöihin elegantisti – käytännöllisyydestä tinkimättä.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika