Vask 1

Tiskialtaat

Tiskiallas on todella tärkeä keittiön kokonaisilmeen kannalta. Juuri nyt valikoimissamme on yhteensä 90 erilaista allasta merkeiltä Silver, Franke ja Blanco.

Dalago 6 alumetallic
Dalago 6 anthracite
Dalago 6 champagne
Dalago 6 Coffee
Dalago 6 jasmine
Dalago 6 nutmeg
Dalago 6 pearlgrey
Dalago 6 rockgrey
Dalago 6 tartufo
Dalago 6 white

Blanco

Dalago 6

Dalago on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat erityisen syvää allasta tyylistä tinkimättä. Altaan syvyys helpottaa suurien kattiloiden ja wok-pannujen pesemistä. Dalagoa on saatavilla kolmea eri mallia ja 10 eri värivaihtoehtoa.

Subline alumetal
Subline antrasitt
Subline champagne
Subline coffee
Subline jasmin
Subline muscat
Subline pearl grey
Subline rock grey
Subline turtufo
Subline white

Blanco

Subline

Subline on altapäin kiinnitettävä allas, joka sopii hyvin kvartsista tai luonnonkivestä valmistettuihin työtasoihin. Avainsana on tasapainoisuus – tämä sarja on itsestään selvä valinta minimalistiseen ja moderniin keittiöön. Kompakti muotoilu, vain 10 mm:n paksuiset reunat ja elegantit suorat linjat tarjoavat kosolti tilaa arjen askareille. Subline-sarjaa on saatavilla seitsemää eri mallia ja 10 eri värivaihtoehtoa.

Zenar alumetallic
Zenar anthracite
Zenar champagne
Zenar coffee
Zenar jasmin
Zenar nutmeg
Zenar pearlgrey
Zenar rockgrey
Zenar tartufo
Zenar white

Blanco

Zenar

Zenar on päivitetty versio ajattomasta tiskialtaasta, johon tiskit ja pannut mahtuvat hyvin. Se on helppo puhdistaa, ja se kestää hyvin naarmuja. Zenar on saatavana 10 eri värissä, sekä oikean- että vasemmanpuoleisena.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika