Fronter 2

Ovet ja etulevyt

Vaihtoehtoja on monia. Laaja valikoimamme kattaa useita eri ovia lukuisissa eri malleissa ja väreissä.

Trend front 1

Trend

Moderni ja yksinkertainen ovisarja, joka on saatavana 20 trendikkäässä värissä. Maalattua 19 mm paksuista MDF-levyä. Kiiltoaste: 30±5.

Viva 2

Viva

Moderni valkoinen ovimalli, joka edustaa puhdasta ja yksinkertaista muotoilua edulliseen hintaan. 16 mm:n paksuista melamiinikalvolla päällystettyä lastulevyä ABS-reunanauhalla.

Integra Steel Grey

Integra

Moderni ja yksinkertainen ovimalli, jossa on integroidut kouruvetimet. Minimalistista muotoilua elegantissa harmaassa sävyssä. Maalattua 19 mm:n paksuista MDF-levyä, jossa kädensija leikattu levyn etupuolelle. Lähin värikoodi: NCS S 4500-N. Kiiltoaste: 30±5.

Edge Black Ash 1

Edge Black Ash

Nykyaikainen musta ovimalli, jossa on virtaviivainen muotoilu ja kaunis puukuviointi. 19 mm:n paksuinen, sileäpintainen saarniviilutettu puukuitulevy, jossa on 1,5 mm:n levyinen, saarnipuinen reunalista. Käsitelty puukuituja hoitavalla UV-kirkaslakalla.

Edge Walnut 1

Edge Walnut

Moderni ovimalli, jonka elegantti saksanpähkinäsävy luo ylellistä tunnelmaa. 19 mm:n paksuinen pähkinäviilutettu puukuitulevy, jossa yksinkertainen mattapinta ja 1 mm:n levyinen, Amerikan saksanpähkinän värinen reunalista. Käsitelty puukuituja hoitavalla UV-kirkaslakalla.

Fasett Natural Oak 1

Fasett

Klassinen ja rustiikkinen sarja, jossa on talonpoikaistyyliset leikkaukset ja kaunis tammipinta. 19 mm:n paksuista massiivitammea suorilla kehyksillä ja fasettipeilillä. Fasettihiottu, tehty viidestä osasta.

Gloss 1

Gloss

Moderni ja minimalistinen ovimalli, jossa on sileä pinta ja kiiltävän valkoinen viimeistely. 19 mm:n paksuista lastulevyä, jossa 1,5 mm:n akryylikalvo etu- ja takapuolella ja akryyliset reunalistat.

Gloss vitrine 1

Gloss vitrine

Moderni ja minimalistinen vitriiniovimalli, joka on saatavissa kirkkaalla tai himmeällä lasilla. 19 mm:n paksuista lastulevyä, jossa 1,5 mm:n akryylikalvo etu- ja takapuolella ja akryyliset reunalistat.

Edge Black Ash 2

Core

Moderni valkoinen ovimalli, joka edustaa puhdasta ja yksinkertaista muotoilua. Maalattua 16 mm:n paksuista MDF-levyä. Etulevyn takapuolella on suojaava melamiinipinnoite. Lähin värikoodi: NCS S 0502-B50G. Kiiltoaste: 30±5.

Core

Moderni beige ovimalli, joka edustaa puhdasta ja yksinkertaista muotoilua. Maalattua 16 mm:n paksuista MDF-levyä. Etulevyn takapuolella on suojaava melamiinipinnoite. Lähin värikoodi: NCS 2903-Y30R. Kiiltoaste: 30±5.

Heritage Blue Grey 1

Heritage

Klassinen ovimalli, jossa on talonpoikaistyyliset, elegantin siniharmaat leikkaukset. Maalattua 18 mm:n paksuista muotoonpuristettua MDF-levyä. Lähin värikoodi: NCS S 7010-R90B. Kiiltoaste: 30±5.

Heritage Blue Grey Vitrine 1

Heritage vitrine

Klassinen, elegantin siniharmaa ovimalli, jossa on talonpoikaistyyliset leikkaukset. Maalattua 18 mm:n muotoonpuristettua MDF-levyä. Lähin värikoodi: NCS S 7010-R90B. Kiiltoaste: 30±5.

Shaker steel grey 1

Shaker

Elegantti harmaasävyinen ja perinteinen ovimalli, jossa on klassiset ja yksinkertaiset leikkaukset. Maalattua 18 mm:n paksuista MDF-levyä, jossa kehykset ja yksinkertainen peili, muodostuu viidestä osasta. Lähin värikoodi: NCS S 4500-N. Kiiltoaste: 30±5.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika