Trend Sienna  Chalk L02A 9638 master V3

Trend

Sienna & Chalk

Voiko kodinhoitohuoneesta tulla uusi suosikkihuoneesi? Joustavia ratkaisuja, joissa on tarpeeksi tilaa pyykin pesemiseen, kuivaamiseen, höyryttämiseen, silittämiseen ja viikkaamiseen – tämä kodinhoitohuone täyttää kaikki toiveesi.

Trend

Sienna

S 5020-Y60R

Sienna on lämmin ruskea sävy, joka muistuttaa terrakottaa. Pienikin ripaus sitä tuo huoneeseen lämpöä.

Epoq

Ulosvedettävä housuteline

Trend Sienna  Chalk L02A 9786
Trend Sienna  Chalk L02A 9762 V2
Trend Sienna  Chalk L02A 9660
Trend Sienna  Chalk L02A 9687
Trend Sienna  Chalk L02A 9689
Trend Sienna  Chalk L02A 9651
Trend Sienna  Chalk L02A 9792

EVOline

Square80 QI pistorasia

Avonite

Kaleidoscope

Saumaton, muotoiltava, monipuolinen. Avonite on todellinen ihmemateriaali, joka sisältää kaksi kolmasosaa luonnonmineraaleja ja yhden kolmasosan akryylia.

Trend Sienna  Chalk L02A 9657 master V3 zoom

Grohe

Essence L-spout Warm Sunset

Grohe Essence -keittiöhanassa on L-mallinen juoksuputki ulosvedettävällä suuttimella. Kääntyvä suutinosa kahdella suihkutilalla takaa monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Trend Sienna  Chalk L02A 9657 master V3

Avonite

Kaleidoscope 245 A 450x400

Miltä kuulostaisi tiskiallas, jota ei ole erikseen asennettu työtasoon vaan valettu saumattomaksi osaksi muotoilua? Entäpä työtaso, joka jatkuu seinää pitkin suojaamaan vedeltä ja roiskeilta? Tai kaareutuu saumattomasi kohti lattiaa?

Tämä kodinhoitohuone
5 864€

Etulevyt
Trend Sienna
Trend Chalk

Vetimet
Siena musta 80 mm

Nupit
Pomello musta/valkoinen

Valaistus
San Diego LED-spottivalaisin

Pistorasiat
EVOline Square80 Qi valkoinen

Sisusteet
Mirror ulosvedettävä peili
Ulosvedettävä solmio/vyö teline
Single koukku vaatekaappiin/
multi koukku vaatekaappiin
Vaatetanko 60cm

Työtasot
Avonite Kaleidoscope

Tiskiallas
Avonite Kaleidoscope 245 A 450×400

Hana
Grohe Essence L-juoksuputki Warm Sunset

Kuten kuvattu yllä, ei sisällä kodinkoneita

Vaihtoehtoiset ratkaisut
3 910€

Työtasot
Stone Granite Bianco Sardo 20

Hana
Damixa Silhouet Polished Brass

Tiskiallas
Blanco Dalago 6 white alta kiinnitettävä

Integra

Steel Grey

Puhtaan aistikas muotoilu helpottaa arjen askareita. Tämä hyvin suunniteltu kodinhoitohuone rakentuu fiksujen säilytys- ja lajitteluratkaisujen ympärille, jotka tuovat järjestystä kaaoksen keskelle. Ratkaisu sopii sinulle, joka haluat kodinhoidon sijaan keskittyä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Trend

Grey White & Misty Rose

Kaunista ja käytännöllistä. Loihdi esiin todellinen esteetikon unelma, jossa leikkisät värit ja miellyttävät materiaalit, kuten puu ja linoleumi, yhdistyvät vaaleanharmaaseen pohjaväriin. Harkitut ratkaisut tuovat järjestystä ja tehokkuutta pieneenkin tilaan.

Gloss

White

Tyylipuhdasta muotoilua arkeen, joka on täynnä toimintaa. Kun pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan päällekkäin, saat lisää tilaa hyvästä suunnittelusta tinkimättä.

Trend

Emerald Green

Tämän ratkaisun smaragdinvihreä sävy ja tukevat työskentelytasot sopivat erityisesti perheelle, jossa tilatarpeet vaihtelevat ja likapyykkikasa kasvaa jatkuvasti.Ratkaisu tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi huoletonta säilytystilaa.

Integra

Chalk

Minimalismia aktiiviseen elämäntapaan, joka edellyttää huippumuotoilua ja käytännöllisyyttä. Minimoi sotku sekä maksimoi mukavuus ja tehokkuus kodinhoitohuoneessa.

Shaker

Steel Grey

Elegantti ulkoa, fiksu sisältä. Tämä kodinhoitohuone tehostaa kotitöitä ja tarjoaa sinulle täydellisen kokonaiskuvan pyykinpesulaitteista. Fiksut säilytysratkaisut tuovat tilaan rauhaa ja järjestystä.

Trend

Sienna & Chalk

Voiko kodinhoitohuoneesta tulla uusi suosikkihuoneesi? Joustavia ratkaisuja, joissa on tarpeeksi tilaa pyykin pesemiseen, kuivaamiseen, höyryttämiseen, silittämiseen ja viikkaamiseen – tämä kodinhoitohuone täyttää kaikki toiveesi.