Trend Grey White  Misty Rose L02B 9419

Trend

Grey White & Misty Rose

Kaunista ja käytännöllistä. Loihdi esiin todellinen esteetikon unelma, jossa leikkisät värit ja miellyttävät materiaalit, kuten puu ja linoleumi, yhdistyvät vaaleanharmaaseen pohjaväriin. Harkitut ratkaisut tuovat järjestystä ja tehokkuutta pieneenkin tilaan.

Panorama

Trend

Misty Rose

S 2020-R

Misty Rose on leikkisä pastelliväri, joka huokuu lämpöä ja rauhaa.

Vivo

Nuppi 48 mm

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9451
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9450
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9448
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9446
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9432
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9468

Linoleum

Vapour

Linoleumi on pehmeä ja kustannustehokas luonnonmateriaali, ja siitä valmistetut työtasot ovat helppoja puhdistaa. Linoleumi valmistetaan hartsista, pellavaöljystä ja kyllästetystä huopapaperista, ja se liimataan 2–4 cm:n paksuiselle lastulevylle.

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454 zoom2

Grohe

Essence Profi

Grohe Essence Profi on irrotettava musta keittiöhana. Korkea juoksuputki mahdollistaa suurten keittoastioiden ja kannujen helpon täyttämisen. Juoksuputkessa on 360° kääntyvyys, joka mahdollistaa hanan helpon ja joustavan käytön.

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454

Epoq

Silver

Neliskulmainen ja tilava tiskiallas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla myös altakiinnityksellä mittatilauksena valmistettavaan työtasoon.

Tämä kodinhoitohuone
3 571€

Etulevyt
Trend Grey White
Trend MIsty Rose 

Nupit
Vivo tammi 48mm

Sisusteet
Silityslautamekanismi kaappiin

Työtasot
Linoleum Pewter 30mm

Tiskiallas
Silver Detail 530×510

Hana
Grohe Essence Profi

Kuten kuvattu yllä, ei sisällä kodinkoneita

Vaihtoehtoiset ratkaisut
2 433€

Työtasot
Laminaatti Light Grey Matt

Hana
Damixa Osier pull-out hand shower

Tiskiallas
Silver 48,5×48,5 päältä asennettava

Integra

Steel Grey

Puhtaan aistikas muotoilu helpottaa arjen askareita. Tämä hyvin suunniteltu kodinhoitohuone rakentuu fiksujen säilytys- ja lajitteluratkaisujen ympärille, jotka tuovat järjestystä kaaoksen keskelle. Ratkaisu sopii sinulle, joka haluat kodinhoidon sijaan keskittyä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Trend

Grey White & Misty Rose

Kaunista ja käytännöllistä. Loihdi esiin todellinen esteetikon unelma, jossa leikkisät värit ja miellyttävät materiaalit, kuten puu ja linoleumi, yhdistyvät vaaleanharmaaseen pohjaväriin. Harkitut ratkaisut tuovat järjestystä ja tehokkuutta pieneenkin tilaan.

Gloss

White

Tyylipuhdasta muotoilua arkeen, joka on täynnä toimintaa. Kun pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan päällekkäin, saat lisää tilaa hyvästä suunnittelusta tinkimättä.

Trend

Emerald Green

Tämän ratkaisun smaragdinvihreä sävy ja tukevat työskentelytasot sopivat erityisesti perheelle, jossa tilatarpeet vaihtelevat ja likapyykkikasa kasvaa jatkuvasti.Ratkaisu tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi huoletonta säilytystilaa.

Integra

Chalk

Minimalismia aktiiviseen elämäntapaan, joka edellyttää huippumuotoilua ja käytännöllisyyttä. Minimoi sotku sekä maksimoi mukavuus ja tehokkuus kodinhoitohuoneessa.

Shaker

Steel Grey

Elegantti ulkoa, fiksu sisältä. Tämä kodinhoitohuone tehostaa kotitöitä ja tarjoaa sinulle täydellisen kokonaiskuvan pyykinpesulaitteista. Fiksut säilytysratkaisut tuovat tilaan rauhaa ja järjestystä.

Trend

Sienna & Chalk

Voiko kodinhoitohuoneesta tulla uusi suosikkihuoneesi? Joustavia ratkaisuja, joissa on tarpeeksi tilaa pyykin pesemiseen, kuivaamiseen, höyryttämiseen, silittämiseen ja viikkaamiseen – tämä kodinhoitohuone täyttää kaikki toiveesi.