Integra Chalk L03B 9480

Integra

Chalk

Minimalismia aktiiviseen elämäntapaan, joka edellyttää huippumuotoilua ja käytännöllisyyttä. Minimoi sotku sekä maksimoi mukavuus ja tehokkuus kodinhoitohuoneessa.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Chalk on moderni ja suoralinjainen perusmalli. Kokovalkoinen keittiömalli auttaa luomaan minimalistinen ja elegantin keittiön.

Epoq

Ulosvedettävä tekstiilikori

Laminat

lndustrial Concrete

Parempien valmistusmenetelmien ansiosta laminaatti muistuttaa nykyään enemmän kiven ja massiivipuun kaltaisia laadukkaita pintamateriaaleja – mutta samalla se on helppohoitoisempaa.

Integra Chalk L03B 9499 zoom

Grohe

Essence L-spout Chrome

L-mallinen keittiöhana ulosvedettävällä suuttimella ja kahdella suihkutilalla. Juoksuputkessa on 360° kääntyvyys, joka mahdollistaa hanan helpon ja joustavan käytön.

Integra Chalk L03B 9499

Blanco

Andano 400-IF/A

Pelkistetty ja elegantti tiskiallas ruostumattomasta teräksestä. Allas nousee vain 1 mm työtason pinnasta luoden selkeän ja yhtenäisen vaikutelman. Kestävä ja tiivis pinta on hygieeninen ja helppo puhdistaa.

Tämä kodinhoitohuone
2 278€

Etulevyt
Integra Chalk

Valaistus
San Francisco LED-spottivalo

Sisusteet
Ulosvedettävä tekstiilikori 60 cm

Työtasot
Laminat Industrial Concrete

Tiskiallas
Blanco Andano 400-IF/A

Hana
Grohe Essence L-juoksuputki Chrome

Kuten kuvattu yllä, ei sisällä kodinkoneita

Vaihtoehtoiset ratkaisut
1 711€

Etulevyt
Viva

Integra

Steel Grey

Puhtaan aistikas muotoilu helpottaa arjen askareita. Tämä hyvin suunniteltu kodinhoitohuone rakentuu fiksujen säilytys- ja lajitteluratkaisujen ympärille, jotka tuovat järjestystä kaaoksen keskelle. Ratkaisu sopii sinulle, joka haluat kodinhoidon sijaan keskittyä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Trend

Grey White & Misty Rose

Kaunista ja käytännöllistä. Loihdi esiin todellinen esteetikon unelma, jossa leikkisät värit ja miellyttävät materiaalit, kuten puu ja linoleumi, yhdistyvät vaaleanharmaaseen pohjaväriin. Harkitut ratkaisut tuovat järjestystä ja tehokkuutta pieneenkin tilaan.

Gloss

White

Tyylipuhdasta muotoilua arkeen, joka on täynnä toimintaa. Kun pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan päällekkäin, saat lisää tilaa hyvästä suunnittelusta tinkimättä.

Trend

Emerald Green

Tämän ratkaisun smaragdinvihreä sävy ja tukevat työskentelytasot sopivat erityisesti perheelle, jossa tilatarpeet vaihtelevat ja likapyykkikasa kasvaa jatkuvasti.Ratkaisu tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi huoletonta säilytystilaa.

Integra

Chalk

Minimalismia aktiiviseen elämäntapaan, joka edellyttää huippumuotoilua ja käytännöllisyyttä. Minimoi sotku sekä maksimoi mukavuus ja tehokkuus kodinhoitohuoneessa.

Shaker

Steel Grey

Elegantti ulkoa, fiksu sisältä. Tämä kodinhoitohuone tehostaa kotitöitä ja tarjoaa sinulle täydellisen kokonaiskuvan pyykinpesulaitteista. Fiksut säilytysratkaisut tuovat tilaan rauhaa ja järjestystä.

Trend

Sienna & Chalk

Voiko kodinhoitohuoneesta tulla uusi suosikkihuoneesi? Joustavia ratkaisuja, joissa on tarpeeksi tilaa pyykin pesemiseen, kuivaamiseen, höyryttämiseen, silittämiseen ja viikkaamiseen – tämä kodinhoitohuone täyttää kaikki toiveesi.