Gloss White L03A 9812

Gloss

White

Tyylipuhdasta muotoilua arkeen, joka on täynnä toimintaa. Kun pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan päällekkäin, saat lisää tilaa hyvästä suunnittelusta tinkimättä.

Wave

Vedin 40 cm

Gloss White L03A 9850
Gloss White L03A 9844
Gloss White L03A 9832

Gloss

White

S 0502-G78Y

Gloss White on minimalistinen ja trendikäs keittiömalli, joka antaa keittiöllesi modernin ilmeen. Kauniit kiiltävät pinnat heijastavat valoa ja sopivat tiloihin, joissa luonnonvalon määrä on rajallinen. Keittiösarjaan on helppo yhdistellä kontrastia tuovia värejä ja erilaisia materiaaleja jännittävän ja viimeistellyn ilmeen luomiseksi.

Laminat

lndustrial Concrete

Parempien valmistusmenetelmien ansiosta laminaatti muistuttaa nykyään enemmän kiven ja massiivipuun kaltaisia laadukkaita pintamateriaaleja – mutta samalla se on helppohoitoisempaa.

Gloss White L03A 9832 zoom

Grohe

Get

Grohe Get -keittiöhanassa on 360° kääntyvä suutin. Kääntymistoiminto lisää käyttömukavuutta ja mahdollistaa suurempien astioiden vaivattoman huuhtelun.

Gloss White L03A 9832

Blanco

Andano 400-IF/A

Pelkistetty ja elegantti tiskiallas ruostumattomasta teräksestä. Alla nousee vain 1 mm työtason pinnasta, joka luo selkeän ja yhtenäisen vaikutelman. Vahva ja tiivis pinta on hygieeninen ja helppo puhdistaa.

Tämä kodinhoitohuone
2 413€

Etulevyt
Gloss White

Vetimet
Wave

Valaistus
San Francisco LED-spottivalo

Sisusteet
Silityslautamekanismi kaappiin

Työtasot
Laminaatti Industial Concrete

Tiskiallas
Blanco Andano 400-IF/A

Hana
Grohe Get

Kuten kuvattu yllä, ei sisällä kodinkoneita

Vaihtoehtoiset ratkaisut
1 868€

Etulevyt
Core

Integra

Steel Grey

Puhtaan aistikas muotoilu helpottaa arjen askareita. Tämä hyvin suunniteltu kodinhoitohuone rakentuu fiksujen säilytys- ja lajitteluratkaisujen ympärille, jotka tuovat järjestystä kaaoksen keskelle. Ratkaisu sopii sinulle, joka haluat kodinhoidon sijaan keskittyä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Trend

Grey White & Misty Rose

Kaunista ja käytännöllistä. Loihdi esiin todellinen esteetikon unelma, jossa leikkisät värit ja miellyttävät materiaalit, kuten puu ja linoleumi, yhdistyvät vaaleanharmaaseen pohjaväriin. Harkitut ratkaisut tuovat järjestystä ja tehokkuutta pieneenkin tilaan.

Gloss

White

Tyylipuhdasta muotoilua arkeen, joka on täynnä toimintaa. Kun pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan päällekkäin, saat lisää tilaa hyvästä suunnittelusta tinkimättä.

Trend

Emerald Green

Tämän ratkaisun smaragdinvihreä sävy ja tukevat työskentelytasot sopivat erityisesti perheelle, jossa tilatarpeet vaihtelevat ja likapyykkikasa kasvaa jatkuvasti.Ratkaisu tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi huoletonta säilytystilaa.

Integra

Chalk

Minimalismia aktiiviseen elämäntapaan, joka edellyttää huippumuotoilua ja käytännöllisyyttä. Minimoi sotku sekä maksimoi mukavuus ja tehokkuus kodinhoitohuoneessa.

Shaker

Steel Grey

Elegantti ulkoa, fiksu sisältä. Tämä kodinhoitohuone tehostaa kotitöitä ja tarjoaa sinulle täydellisen kokonaiskuvan pyykinpesulaitteista. Fiksut säilytysratkaisut tuovat tilaan rauhaa ja järjestystä.

Trend

Sienna & Chalk

Voiko kodinhoitohuoneesta tulla uusi suosikkihuoneesi? Joustavia ratkaisuja, joissa on tarpeeksi tilaa pyykin pesemiseen, kuivaamiseen, höyryttämiseen, silittämiseen ja viikkaamiseen – tämä kodinhoitohuone täyttää kaikki toiveesi.