Trend Edge Black Walnut K03 8839 V3

Trend/Edge

Black & Walnut

"Hienostunutta modernismia elegantein yksityiskohdin ja takuulla katseen vangitsevin designelementein. Joustavat ja tilavat säilytysratkaisut tehostavat työskentelyä. Niin muotoilu, kuin teknologiakin ovat korkealaatuisia, ja ratkaisu tarjoaakin ripauksen lisämukavuutta ja ylellisyyttä. "

Panorama

Edge

Walnut

Pähkinäviilutettu puukuitulevy on pinnaltaan tasainen ja viimeistelty kirkkaalla, UV-kestävällä lakalla, joka suojaa samalla puun rakennetta.

Epoq

NPS säädettävä veitsiteline

Trend Edge Black Walnut K03 9221 V3
Trend Edge Black Walnut K03 9373
Trend Edge Black Walnut K03 9321 V3
Trend Edge Black Walnut K03 9325 V3
Trend Edge Black Walnut K03 9335 V3
Trend Edge Black Walnut K03 9296 V3
Trend Edge Black Walnut K03 9309
Trend Edge Black Walnut K03 9256
Trend Edge Black Walnut K03 9362
Trend Edge Black Walnut K03 9351

Epoq

NPS Slim 400 jätteidenlajittelujärjestelmä

Dekton

Doomas

Dekton on yksi markkinoiden naarmuuntumattomimmista pintamateriaaleista ja vaatii hyvin vähän huoltoa.

Trend Edge Black Walnut K03 9287 V3 zoom

Damixa

Silhouet Matt Black

Silhouet-sarja tarjoaa aistikkaita ja siroja hanoja, jotka sopivat yhtä lailla nykypäivän kuin tulevaisuudenkin keittiöön – Damixa Silhouet kiteyttää täydellisesti ajattoman pohjoismaisen muotoilun.

Trend Edge Black Walnut K03 9287 V3

Blanco

Subline U700 Anthracite

Subline on altapäin kiinnitettävä allas, joka sopii hyvin kvartsista tai luonnonkivestä valmistettuihin työtasoihin. Subline-sarjaa on saatavilla seitsemää eri mallia ja 10 eri värivaihtoehtoa.

Tämä keittiö
20 709€

Etulevyt
Trend Black & Edge Walnut

Vetimet
Ruvido antiikkinen pronssi 224mm

Valaistus
Logik LED valaisin laatikkoon

Pistorasiat
EVOline BackFlip musta lasi

Sisusteet
Nova Pro Scala laatikkoon
Nova Pro Scala joustava laatikosto
Nova Pro Scala foliorullateline
Nova Pro Scala jätteidenlajittelujärjestelmä 400 

Työtasot
Dekton Doomos
American Walnut 

Tiskiallas
Blanco Subline 700-U Anthracite

Hana
Damixa Silhouet Matt Black

Kuten kuvattu yllä, ei sisällä kodinkoneita

Vaihtoehtoiset ratkaisut
15 614€

Työtasot
Laminaatti Black Super Matt
Laminaatti Walnut

Tiskiallas
Silver 78×48 alta kiinnitettävä

L-keittiö + keittiösaareke Keittiökolmio

L-keittiö + keittiösaareke

L-mallinen keittiö on erittäin tehokas ratkaisu, jossa eri työpisteet ovat lähellä toisiaan. Kun kokonaisuuteen lisätään keittiösaareke, tuo se työpisteet entistä lähemmäksi toisiaan, varsinkin suuremmissa tiloissa. Samalla saareke luo pisteen sosiaaliselle kanssakäymiselle muiden kanssa. Tämä keittiöratkaisu sopii parhaiten suurempiin tiloihin, joissa on riittävästi liikkumavaraa keittiösaarekkeen ympärillä.

Keittiökolmio

Työkolmion käsite kuvaa, miten työskentely jakautuu keittiön kolmen tärkeimmän työpisteen kesken, jotka ovat tiskiallas, jääkaappi ja liesi. Mahdollisimman sujuvan työskentelyn takaamiseksi on tärkeää voida siirrellä aineksia, kattiloita ja itseäsi paikasta toiseen mahdollisimman tehokkaasti. Siksi onkin tärkeää, että kolme työpistettä sijaitsevat järkevällä tavalla toisiinsa nähden. Piirtämällä viivan työpisteiden välille voidaan mallintaa, miten tehokas ratkaisu on. Periaatteena on, että mitä lyhyempi viiva on, sitä energiatehokkaammin keittiötyöskentely sujuu.

Integra

Black & Chalk

Yksinkertainen ja rauhallinen ratkaisu, joka on saanut innoituksensa japanilaisesta muotoilusta. Puhtaat linjat ja pinnat tuovat eleganttia ja minimalistista tilan tuntua ilman ylimääräistä sotkua. Pohjoismaisten materiaalien ja vahvojen kontrastien yhdistelmä tarjoaa rentouttavaa zen-tunnelmaa skandinaavisella lämmöllä.

Integra

Steel Grey

Kompakti ratkaisu tyylikkyyttä unohtamatta. Modernit, puhtaat linjat ja käytännölliset integroidut ratkaisut käyttävät rajatun tilan tehokkaasti hyödyksi. Rauhallinen harmaa pohjaväri, johon on helppo yhdistellä persoonallisempia huonekaluja ja lisävarusteita.

Heritage

Blue Grey

Modernia talonpoikaisestetiikkaa ja kaunis syvänsininen pohjaväri. Perinteinen maalaistalon keittiö nykyaikaisella värityksellä ja klassisen tyylikkäällä muotoilulla, joka on viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Tumma puu, kuten lisävarusteiden savutammi, korostaa eleganttia ilmettä.

Shaker

Natural Oak

Urbaania eleganssia. Huonekorkeutta hyödyntämällä luodaan selkeä studiohuoneistotunnelma, kun taas tammiset laatikot ja kaapit edustavat modernia skandinaavista muotoilua.

Heritage

Classic White

Romanttista maalaistyyliä, jossa charmi ja perinteet ovat pääosassa. Tämä keittiö on suunniteltu kesämökin rauhaa silmällä pitäen, mutta se sopii myös kotiin, jossa tilaa on rajoitetusti. Koristeellinen säilytystila ja upeat yksityiskohdat tuovat kodikasta tunnelmaa.

Edge

Black Ash

Moderni ratkaisu tummia sävyjä kaipaaville. Miellyttävä ja tilava ratkaisu, jonka pohjana on mustaksi petsattu saarniviilu hienostunein mustin yksityiskohdin. Tähän on helppo yhdistellä muita värejä ja materiaaleja, mikäli kaipaat vaihtelua.

Core

White

Urbaani tila modernein yksityiskohdin. Tyylikäs keittiö, jonka materiaalit sopivat jokaisen budjettiin.

Shaker

Natural Oak

Pohjoismaista funktionalismia ripauksella teollista henkeä. Kestävät ja karkeat materiaalit sekä yksityiskohdat pohjautuvat yksinkertaiseen muotoiluun. Fiksut säilytystilat ja integroidut ratkaisut tuovat järjestystä ja hyödyntävät tilaa tehokkaasti, ja seinätelineen ansiosta keittiövälineet ovat aina käden ulottuvilla. Kapea keittiösaareke tarjoaa lisää työtilaa, joten koko perhe voi helposti osallistua ruuanlaittoon.

Trend

Warm Grey

Ripaus lämmintä skandinaavista minimalismia. Tämä keittiö on suunniteltu aktiiviseen kotiin. Avoin ratkaisu, jossa on paljon tilaa toimintaan ja säilytykseen. Harmaat sävyt yhdistettynä vaaleaan täyspuuhun tuovat rauhaa ja järjestystä kiireisen arjen keskelle.

Trend

Green Envy

Urbaania muotoilua avoimiin keittiöratkaisuihin. Hyödyntämällä keittiön korkeutta saadaan mahdollisimman paljon säilytystilaa, ja muodot ovat leikkisiä. Useita eri toimintoja yhdistelevät keittiökoneet ja fiksut ratkaisut tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia. Raikkaan vihreä väri yhdistettynä kestävään bambuun korostaa keittiön persoonallisuutta sekä heijastaa nuorta ja skandinaavista tyyliä.

Shaker

Steel Grey

Klassista muotoilua elegantein ja nykyaikaisin yksityiskohdin. Marmori- ja messinkielementit elävöittävät tasaisia harmaan sävyjä. Tämä keittiö on suunniteltu aktiiviseen ja sosiaaliseen elämäntapaan, jotta perheen ja ystävien kutsuminen syömään olisi mahdollisimman helppoa. Tilava työtaso sopii niin leivontaan kuin tarjoiluunkin, ja joustavat säilytysratkaisut ja kaksinkertaiset vetolaatikot ovat omiaan pitämään tavarat järjestyksessä.

Trend

Blue Grey

Tyylikästä muotoilua moderniin arkeen. Ratkaisun keskiössä on syvänsininen väri, joka luo ainutlaatuista tunnelmaa. Avokeittiössä voit yhdistää ruuanlaiton ja sosiaalisen elämän. Hyvin järjestetyt ja integroidut ratkaisut sekä uusinta teknologiaa edustavat kätevät keittiökoneet säästävät aikaa.

Shaker

Steel Grey

Elegantti yhdistelmä klassisia ja moderneja elementtejä, jotka nivoutuvat yhteen trendikkään maanläheiseksi kokonaisuudeksi. Kompakti keittiö avoimeen tilaan, jossa käytännöllisyys ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä.

Trend/Edge

Black & Walnut

"Hienostunutta modernismia elegantein yksityiskohdin ja takuulla katseen vangitsevin designelementein. Joustavat ja tilavat säilytysratkaisut tehostavat työskentelyä. Niin muotoilu, kuin teknologiakin ovat korkealaatuisia, ja ratkaisu tarjoaakin ripauksen lisämukavuutta ja ylellisyyttä. "

Heritage

Light Grey

Yksinkertaista ja maanläheistä estetiikkaa puhuttelevissa ja rauhallisissa värisävyissä. Fiksut säilytysratkaisut käyttävät rajoitettua tilaa tehokkaasti hyödykseen. Tämän ratkaisun myötä voit helposti jatkaa hyviä ruuanlaittoperinteitä.