Blandebatteri 1

Hanat

Nykypäivänä hanalta odotetaan sekä käytännöllisyyttä että eleganttia muotoilua. Hanoista on saatavilla useita eri värejä ja muotoja, ja hanan sisäpuolella toimiva teknologia on räätälöity sujuvoittamaan keittiöaskareita.

Damixa Silhouet Chrome
Damixa Silhouet Polished Brass
Damixa Silhouet Steel
Danixa Silhouet Matt Black

Damixa

Silhouet

Kenties kaipaat perinteistä, kiiltävää teräshanaa tai haluat minimalistiseen keittiöösi sopivan mustan ja elegantin hanan? Useiden värivaihtoehtojen Silhouet-sarja tarjoaa aistikkaita ja siroja hanoja, jotka sopivat yhtä lailla nykypäivän kuin tulevaisuudenkin keittiöön – Damixa Silhouet kiteyttää täydellisesti ajattoman pohjoismaisen muotoilun.

1
3
2
4

Mora

Izzy

Ainutlaatuisen Mora Izzy -sarjan rohkea ja erottuva ilme tuo kotiin upeaa designin tuntua. Siitä on saatavilla kolme eri versiota. Uusi, eksklusiivinen Mora Izzy Rustic on nimensä mukaisesti rustiikkinen hana, joka on ottanut inspiraationsa teollisesta ja viimeistelemättömästä ympäristöstä. Sen kullanhohtoinen pinta on käsittelemätöntä messinkiä, jota ei ole kiillotettu tai lakattu. Niinpä mattapinta vanhenee ja patinoituu kauniisti ajan myötä. Mora Izzy Rock -hana on puolestaan moderni ja rohkea. Sen upeat, viimeistellyt yksityiskohdat on valmistettu kiiltävästä kromista, joka antaa hanalle ainutlaatuisen ilmeen.

Blanco Livia S Chrome
Blanco Livia S Brushed Brass
Blanco Livia S Manganese

Blanco

Livia

Livia on designhana jokaiseen keittiöön – sen monipuolisuus tekee siitä kaikenlaiseen tyyliin sopivan. Harjattu messinki sulautuu täydellisesti rustiikkiseen ja maanläheiseen ympäristöön, kun taas tumma mangaani on piste i:n päälle teollishenkisissä loft-asunnoissa. Livia on kaunis hana myös yksinään mutta erottuu todella edukseen, kun siihen yhdistetään sopiva saippuateline sekä altaan roskasuodattimen nostopainike, joka helpottaa puhtaanapitoa.

Mora Cera Duo Miniprofi Sensor
Mora Cera Duo Sensor 2

Mora

Cero Duo & Sensor

Cera Duossa perinteisten keittiöhanojen parhaat puolet yhdistyvät uusimpaan sensoriteknologiaan. Se toimii mainiosti tavallisenakin hanana, mutta se voidaan myös muuttaa kosketusvapaaksi. Kun liikutat kättäsi hanan edessä, sensori käynnistää hanan 4, 8 tai 12 sekunnin ajaksi ennalta säädetyn veden lämpötilan mukaisesti – uusi ominaisuus, joka on sekä hygieeninen että ympäristöystävällinen, sillä se säästää vettä. Sensorin ansiosta sinun ei enää tarvitse murehtia bakteerien tarttumista hanaan käsiteltyäsi raakaa kanaa.

E11100063107 Grohe Minta C Hard Graphite Børstet
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Børstet
E11100063207 Grohe Minta C Hard Graphite Polert
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Polert

Grohe

Minta C

EasyTouch -tekniikka- kosketusohjauksella toimiva hana. Aktivoi ja sulje hana helposti kämmenselän, ranteen tai kyynärpään avulla, koskematta siihen. Helppo ja hygieeninen: Koska vesihana aktivoituu pelkällä ihokosketuksella, ei sinun tarvitse koskea hanaan likaisilla käsillä, mikä tekee sen käytöstä hygieenisempää. Kiertoalue 360°: Laaja kiertoalue lisää käyttömukavuutta. Helppo käsitellä: Juoksuputki kääntyy vaivatta haluttuun suuntaan ja helpottaa sen käyttöä. Voit mm. liikutella sitä vaivatta kahden altaan välillä. Helppo asennus.

E11100064007 Grohe Minta Hard Graphite Børstet
E11100063707 Grohe Minta L Warm Sunset Børstet
E11100064107 Grohe Minta L Hard Graphite Polert
E11100063607 Grohe Minta L Warm Sunset Polert

Grohe

Minta L

Grohe Minta -sarjan hanat ovat helppokäyttöisiä ja todella monipuolisia – ja helpottavat keittiöaskareita merkittävästi. Korkea suutin on ihanteellinen suurten astioiden täyttämiseen, ja 360:n asteen kääntösäteen ansiosta hana on joustava apuväline keittiöön. Sarjasta löydät myös malleja, joiden ulosvedettävä suihkupää helpottaa pesualtaan puhdistamista sen nurkkia myöten. Sarjan värivaihtoehdot ulottuvat klassisesta kromista ja grafiitista lyijynmustaan ja ruusukultaan vivahtavaan messinkiin.

Varaa suunnitteluaika

Ilmainen suunnitteluaika